söndag, december 26

Stjärntröja

En julklapp till en mysig tjej. Använde mig av ett Ottobre mönster att utgå ifrån, men ändrade en hel del för att passa tygets mönster. Tyget är från JNY och storleken är 160

Hoppas hon blir nöjd med julklappen

fredag, december 24

Drakar och Kaniner

Två tröjor till en bror och en syster. Drakar från Znok och Kaniner från JNY. Hoppas de två blir nöjda med sina julklappar

.

onsdag, december 22

Tre pockets

Sydde tre till pockets till A. Förändrade mönstret lite grann för att passa bättre på A, bland annat så kortade jag tabbarna. Valde tabbar i tyg från JNY och Mjuka tyger. PUL från Wanoo.
Nu är det snart Jul och klapparna är färdigsydda, så nu är det bara resvägen kvar till vårt Jultillhåll.

GOD JUL på er alla.


söndag, december 5

Irisblöjor

Det känns som det är evigheter sen jag bloggade. Men här är en glimt av mig igen. Har varit mest trött på kvällarna och sen har jag börjat med flera projekt samtidigt. Så jag har gjort lite på allting och ingenting har blivit klart helt. Men nu så fick jag två blöjor klart iallafall. Ahhh, det behövs verkligen.
Vi blev helt plötsligt slut på engångsblöjor som vi har använt på natten till A och då fick vi ta tygisar och till vår förvåning så fungerade det lika bra. Så nu behövs det ÄNNU fler blöjor. Känns som jag aldrig är ikapp, utan blöjbehovet är alltid större än vad jag producerar..
Här är de klara blöjorna: LaDiDa storlek Large (+Medium, med knapp i resåren). Ena har tabbar i Iris Visa från Strömming och den andra helt enkelt vit med tyg från Myllymuskut.
Jag är så glad att Strömming gjorde Iris Visa eftersom jag trånade efter det trycket redan när jag såg det på Johanna Alhards blogg... Tack Strömming!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails