lördag, september 17

Test av olika logotyper

Jag testar lite olika header och logga för mina alster. Jag har ännu inte hittat någon som jag riktigt gillar. Jag hade tänkt mig en symbol för Tihi, men kommer inte på något som är bra eller fungerar bra att rita upp. Så nu testar jag denna version ett tag. tjingeling...

torsdag, september 15

Fordonströja med kjol

Fick i stuvpaketet från JNY flera olika tyger, bland annat blå fordonstyg. Riktigt skön kvalité som vanligt från JNY. A valde fordonstyget och ville ha kläder utav det och så vips efter någon timme så hade hon ett nytt set med tröja och kjol. Eller ja, vips och vips, efter lite syende här och lekande och laga mat där.
Mönstret till tröjan är från Ottobre, kjolen är egen komponerad.

tisdag, september 13

Stöddyna till barnstol

Jag fick en beställning på en stolsdyna liknande jag sytt förut, men med sittdyna till. Stolen som dynan skulle passa till var Blåmes från IKEA. Bra utmaning tänkte jag och klurade ut ett ny sorts dyna med kombinationsmöjligheter för det växande barnet. Där man kan välja att ha sidor och ryggdel eller ta bort valfri del av dem. Eftersom jag inta har stolen hemma så blev det en del besök på IKEA och smygmäta stolen, måste nog sett lite roligt ut :D
När jag sedan hittade vit vaxduk så var den av lite svårare kvalité att sy med, så resultatet blev inte riktigt som jag tänkt mig.
Men tillsist blev dynan klar och iväg skickad. Så jag hoppas att den fyller sin funktion och har nöjd användare.

torsdag, september 1

mer Rödluvan och en hyllning

Hmm.. bloggandet går inte på hög fart nu precis. Jag har börjat nytt jobb och A har börjat ny förskola, en ekologisk sådan som jag är helt lyrisk över. Inte nog med att de serverar ekologisk mat, de serverar även de som vill med tygblöjor på dagistid. På dagis har A fortfarande blöjor, hemma är hon utan. Men jag behöver bara lämna med en extra blöja som hon ska ha på sig när hon åker hem. Helt underbar lyx. :)
När hon vant in sig på det nya stället hoppas jag att hon kan börja med pottan där med, så går vi ännu ett steg framåt.

En tröja till en tvååring som jag sydde för ett tag sedan.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails