fredag, april 16

Solglasögonfodral

För någon vecka sedan köpte jag solglasögon till A och tänkte redan då att det skulle behövas ett litet fodral till dessa brillor. Jag har alltid velat sy små väskor, men inte riktigt vågat mig på. Så nu slog jag slag i saken och testade och resultatet av mitt eget mönster och tänkande blev ganska bra. Lite justeringar behövs i mönstret, och lite övning på att sy kantband i tajta svängar. Blev inte nöjd med kantbandet, varken i färg eller hur jag lyckades sy. Men bättre lycka nästa gång, nu har A ett fungerande glasögonfodral iallafall.
Tyg: IKEAtyg och Furulunds kantband. Hade dessa hemma, så det blev inte helt optimalt men färgen på kantbandet, men jag ville ju göra klart och se hur prototypen blev :)
Innermaterial: tunn skumgummi som jag hittade hemma, hade kunna vara något annat, men jag vet inte riktigt vad man brukar använda som innermaterial till fodral och väskor. Plastknapp tryckt med min favorit "KAM" tången..
Mönster: Eget

4 kommentarer:

 1. Agneta Bergqvist17 april 2010 11:22

  Mycket snyggt! Oj, vad du kan. Ett sånt skulle jag behöva..

  SvaraRadera
 2. Va läckert, snyggt!

  SvaraRadera
 3. hej hej... shit vad duktig du är... du kanske skulle vara min lilla Lauras personliga sömmerska... så slipper man komma i samma kläder som alla andra :-))

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails