söndag, december 5

Irisblöjor

Det känns som det är evigheter sen jag bloggade. Men här är en glimt av mig igen. Har varit mest trött på kvällarna och sen har jag börjat med flera projekt samtidigt. Så jag har gjort lite på allting och ingenting har blivit klart helt. Men nu så fick jag två blöjor klart iallafall. Ahhh, det behövs verkligen.
Vi blev helt plötsligt slut på engångsblöjor som vi har använt på natten till A och då fick vi ta tygisar och till vår förvåning så fungerade det lika bra. Så nu behövs det ÄNNU fler blöjor. Känns som jag aldrig är ikapp, utan blöjbehovet är alltid större än vad jag producerar..
Här är de klara blöjorna: LaDiDa storlek Large (+Medium, med knapp i resåren). Ena har tabbar i Iris Visa från Strömming och den andra helt enkelt vit med tyg från Myllymuskut.
Jag är så glad att Strömming gjorde Iris Visa eftersom jag trånade efter det trycket redan när jag såg det på Johanna Alhards blogg... Tack Strömming!

2 kommentarer:

  1. Åh vad snygga!!!
    Vit är verkligen fint!!!

    SvaraRadera
  2. Så fina! Vore kul om du hade lust att ta en närbild eller göra en tutorial på knappen i resåren. Verkar ju vara en smart onesize-funktion... =)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails