fredag, januari 15

Badbyxa och AIO

Nu är badbyxan klar, så lilla A har något att ha på sig på babysimmet på söndag. Men jag gjorde den lite liten, så hon kommer tyvärr inte kunna ha den så länge. Men då finns det skäl att sy en ny.. tihi... Jag har mycket kvar av rosa Ooga Booga, så mycket får bli i det tyget.. så bli inte allt för uttråkad av mitt val av tyg. Mönstret till byxan har jag gjort av ett mönster till soakers (hmm vad det är på Svenska orkar jag inte kolla nu, men typ träningsbyxa) Ritade om det lite, men hade behövt göra den ännu lite bredare. Vanlig resår i benen och på insidan valde jag ett coolmaxliknande tyg som jag köpt i Finland. Få se på söndag hur den fungerar.

Darling Diapers AIO testade jag nu att sy och fick till den ganska bra. Få se hur den fungerar och om den passar. Misstänker att den är lite stor... hmmm. PUL på utsidan, insidan är av bambustrechfrotte som jag köpte i finland under mellandagarna. Hittade en stor tygbutik i Torneå, när jag var där uppe på besök och behövde bara säga tygblöja, så visste expediten vad jag behövde. Tänk om de vore så i Sverige med...

3 kommentarer:

  1. Fint, vad duktig du är på att sy!

    SvaraRadera
  2. Sista blöjan med kardborre. Det är bättre med knappar i blöjorna tycker jag. Känns mer rejält, sliter mindre i tvätten och sitter bättre på. Sidoknäppta är inte helt toppen att ha kardborre på heller, speciellt om bebisen är rörlig så kan de lätt gå upp.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails