tisdag, januari 5

Nytt test

Innan julledigheten testade jag att sy en ny blöja med fastsydda resårer. Men resultatet blev det samma, fast jag sydde på andra sidan. Så min slutsats är nu att coolmaxtyget är så löst i jämförelse med PUL tyget och att den då rullar ut det tunnare tyget. Men det har inte läckt från blöjan, så det fungerar som en tygblöja och vill jag inte att innertyget ska synas, så är det bara att sy in dem... Ändrade lite i mitt tidigare mönster och gjorde kardborren lite utanför tyget, eftersom jag upptäckte att det lätt går att öppna blöjan om man syr fast hela kardborren i tyget.
Men nu är jag hemma igen efter en jul borta, så nu ska jag börja sy mina projekt igen... kanske en badbyxa till babysimmet...2 kommentarer:

 1. Menar du att du vill att resåren ska dra in yttertyget i stället för att dra ut innertyget? Då ska du se till att sy resåren från yttertygssidan.
  Fin blöja!
  :-)

  SvaraRadera
 2. Jepp, jag ville att den skulle rulla inåt. Men nu när jag sytt en med annat tyg har jag upptäckt att coolmaxen var strechig och tunn och då tog PUL tyget över, eftersom denna blöja sydde jag resåren på PUL tyget..
  Men blöjan fungerade bra ändå, eftersom coolmaxen inte suger åt sig vätska.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails