lördag, juni 12

Tygisar

En till Onesize. Denna blev snabbt en favorit hos mig, kanske gör jag fler av denna sort, men tygblöjeförrådet blir snart överfullt

.
Sydde en till tvättpocket, men gult PULtyg. Jag gillar denna starkt som dagblöja. Lätt att sätta på stående och ungefär tunn som en engångs (beroende på inlägg).

5 kommentarer:

 1. Hm, tvättpocket har jag aldrig hört, vad är det?

  Dina blöjs ser verlkligen proffsiga ut!

  SvaraRadera
 2. Fina! Jag har fortfarande inte fått ändan ur och gjort nån sån all-in-2, men jag har å andra sidan inte köpt nå coolmaxtyg än.

  SvaraRadera
 3. Tack! :D
  Jenny: Tvättpocket är mitt namn på pocketöppningen. Den är bara att lägga i tvättpåsen när den är använd (inget inlägg att ta ur), därav namnet.
  Liza: ,Det går nog bra med annat snabbtorkande tyg med, men coolmax är nog bäst. Roligt och se dina AI2 sen. :)

  SvaraRadera
 4. Jag köper snart blöjor av dig, för du verkar gilla att sy dem och jag får aldrig ändan ur... min första gick det ju "sådär" med. :)

  Men du är ju proffs och jag ger mig inte än, så jag hoppas på en blöjsyarträff snart. Måste skaffa lite mer PUL också och så är jag lite kluven till vilken sorts blöja vi ska ha med till dagis.

  SvaraRadera
 5. Elin: Tygblöjor verkar jag aldrig få nog av att sy, för de finns så många olika modeller som jag bara måste prova..hehe. Vi får boka in någon dag/kväll och sy tillsammans.. :D

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails